logo

Sem-aha ondersteunt je bij het ontwikkelen van je visuele identiteit en het maken van keuzes binnen het digitale landschap, om je doelen en dromen te realiseren.

+32 (0)473 40 43 40 atijd-welkom@sem-aha.com

Ondernemers voor een Warm België

HomeOndernemenOndernemers voor een Warm België
Tools en tips: Kind achter een laptop met het logo van Ondernemers voor een Warm België - Maak van je hardware Heartware

Ondernemers voor een Warm België

Ondernemen en maatschappelijk welzijn

Ondernemers voor een Warm België is een organisatie die wordt gedreven door ondernemers die hun krachten bundelen om een positieve impact te maken in eigen land en daarbuiten.

Onze missie

Ook in een land als België, waar veel kansen en mogelijkheden zijn, hebben sommige mensen een helpende hand nodig om hun potentieel te realiseren. Bij Ondernemers voor een Warm België hebben we zorgvuldig drie kerngebieden gedefinieerd waarin wij een verschil willen maken: “Onderwijs, voeding en cultuur”. Door ons op deze terreinen te concentreren, kunnen we onze inspanningen op één lijn brengen en een maximale impact bereiken.

Onze gezamenlijke inzet

Enkele jaren geleden ben ik lid geworden van Ondernemers voor een Warm België. Deze beweging, opgericht door Mark Lens, vindt haar oorsprong in het “Heartware project”, waarbij oude laptops worden opgeknapt en geschonken aan kinderen die anders niet de mogelijkheid zouden hebben om er een te bezitten. Persoonlijk draag ik mijn steentje bij in de werkgroep onderwijs.

Als leerkracht in het Tweedekansonderwijs kom ik dagelijks in contact met leerlingen die financieel beperkt zijn. Voor mij was het dan ook een vanzelfsprekende stap om lid te worden en bij te dragen aan een warmer België .

De visie van Ondernemers voor een Warm België en mijn overtuiging dat ondernemerschap en maatschappelijk welzijn elkaar kunnen en zelfs moeten versterken, wijzen ons een pad naar ontwikkeling en een toekomst waarin kinderen en jongeren de mogelijkheid hebben om te groeien en te bloeien.

Voor meer informatie over Ondernemers voor een Warm België en hoe jij kunt bijdragen, bezoek onze website.

Sorry, the comment form is closed at this time.