logo

Sem-aha ondersteunt je bij het ontwikkelen van je visuele identiteit en het maken van keuzes binnen het digitale landschap, om je doelen en dromen te realiseren.

+32 (0)473 40 43 40 atijd-welkom@sem-aha.com
Image11

Over sem-aha

Ik ben Semaha Marangoz, in 1994 afgestudeerd als 'reclame- en grafisch vormgever'. Na negen jaar in dienstverband te hebben gewerkt, ben ik in 2004 gestart als zelfstandig grafisch vormgever/webdesigner. Sinds 2008 geef ik daarnaast ook les in het Tweedekansonderwijs en begeleid ik jongeren bij het opstarten van een online bedrijf.

Sem-aha en identiteit

Bij sem-aha zorg ik ervoor dat de woorden en beelden in je communicatie authentiek en helder zijn. Ze dienen uit te stralen wie je bent en waar je voor staat.

Mijn overtuiging is dat authenticiteit de sleutel is tot het bouwen van betekenisvolle relaties. Daarom streef ik ernaar om jouw unieke identiteit en waarden te weerspiegelen in elk aspect van je online en offline communicatie. Met oog voor detail en een creatieve geest, help ik je om je verhaal op een boeiende en oprechte manier te vertellen.

Portfolio sem-aha: Responsieve website - Desktop, laptop, tablet en smartphone mockup

Je identiteit is goud waard.

Zowel voor jezelf als voor je bedrijf is het belangrijk om een heldere en sterke identiteit te hebben. Dit weerspiegelt zich in je uitstraling en zorgt voor vertrouwen en verbinding.
Icoon voor 'Kracht uitstralen' bij 'Je identiteit is goud waard'

1. Kracht uitstralen

Door een sterke identiteit krijgt je uitstraling naar de buitenwereld toe meer kracht.

Icoon voor 'Vertrouwen krijgen' bij 'Je identiteit is goud waard'

2. Vertrouwen krijgen

Een sterke identiteit zorgt ervoor dat anderen vertrouwen in je krijgen.

Icoon voor 'Verbinding maken' bij 'Je identiteit is goud waard'

3. Verbinding maken

Een sterke identiteit zorgt ervoor dat anderen tot je aangetrokken worden.

Persoonlijke zoektochtocht

Ik geloof dat op een bepaald moment in het leven iedereen zich heeft afgevraagd wie ze zijn, waar ze thuishoren en hoe ze zich verbinden met anderen. Of je nu als ondernemer op zoek bent naar manieren om een diepere connectie met je klanten te maken of als mens je eigen pad probeert te vinden.

Mijn zoektocht naar identiteit liep niet over rozen, aangezien ik opgevoed werd met Turkse en islamitische culturele normen en waarden in de westerse samenleving. Ik nodig jullie uit om mijn verhaal te lezen en te ontdekken hoe de reis naar mijn eigen identiteit mij heeft gevormd als mens en als ondernemer.

Semaha schenkt Turkse thee op kantoor bij sem-aha

Dynamische teams

Uit onze groep toegewijde freelance experts, elk met diverse specialisaties, wordt voor elk project zorgvuldig een team samengesteld.

Tevreden klanten

Dankbaar voor het vertrouwen en de succesvolle samenwerking.

Semaha is iemand die zeer goed aanvoelt wat klanten van haar verwachten. Zij kan zich goed inleven in het project dat haar toegewezen wordt en bereikt daardoor goede resultaten. Het is fijn om met haar samen te werken omdat ze alles goed opvolgt en ze zeer creatief is. Maar vooral omdat je als klant voelt dat ze erg betrokken is.

Pascale Ameye
CFBL

Sem-aha is een top grafisch ontwerpster en webdesigner die niet alleen haar skills aan je toont maar ook de visie achter je bedrijf weet te vertalen naar een mooi geheel.

Ine Thijs
Fotograaf

"Op zoek naar een grafische ontwerpster kwam Semaha op mijn pad. Ze had meteen voeling met hetgeen ik voor mezelf wilde neerzetten. Haar enthousiaste betrokkenheid in het meedenken en invoelen waren een mooi geschenk om te mogen ontvangen. Dankbaar."

Nathalie Malecki
Khilana - Natuurlijke gezondheidszorg