logo

Sem-aha ondersteunt je bij het ontwikkelen van je visuele identiteit en het maken van keuzes binnen het digitale landschap, om je doelen en dromen te realiseren.

+32 (0)473 40 43 40 atijd-welkom@sem-aha.com

Sjalala: Waar creativiteit en ondernemen samenkomen

HomeEcommerceSjalala: Waar creativiteit en ondernemen samenkomen
Semaha Marangoz aan het werk in haar Sjalala winkel

Sjalala: Waar creativiteit en ondernemen samenkomen

Naast mijn rollen als grafisch vormgever en leerkracht, ben ik ook de trotse eigenaar van Sjalala, mijn eigen sjaalontwerpbedrijf. Het is niet alleen een uitlaatklep voor creativiteit, maar het heeft me ook waardevolle inzichten gebracht die direct van invloed zijn op mijn klanten bij Sem-aha.

Sjalala begon als een persoonlijk project waarin ik mijn liefde voor kleuren en materialen kon verkennen. Wat aanvankelijk als een passie begon, groeide uit tot een bedrijf met zowel een fysieke winkel als een online platform.

Ondernemen is een reis vol ontdekkingen, en met Sjalala werd ik geconfronteerd met nieuwe aspecten van het ondernemerschap. Mijn eigen project opende mijn ogen voor de uitdagingen die ook mijn klanten bij Sem-aha ondervinden. In een wereld waar de digitale aanwezigheid steeds belangrijker wordt, blijft de fysieke winkelervaring eveneens van onschatbare waarde. Het klinkt misschien eenvoudig en vanzelfsprekend om “alles ook nog eens online erbij te doen”, maar in werkelijkheid voelt het soms alsof je twee afzonderlijke bedrijven runt.
Het balanceren van beide aspecten vergt inzet, toewijding en hard werken.

Deze ervaring heeft me geholpen om mijn klanten bij Sem-aha beter te begrijpen en te waarderen. Het heeft me laten zien hoeveel toewijding er nodig is om zowel een online als offline bedrijf succesvol te leiden.

Mijn ervaring met Sjalala heeft me waardevolle tools gegeven om mijn Sem-aha klanten beter te ondersteunen. Nu begrijp ik nog beter de uitdagingen en kansen waar zij mee te maken hebben. Hierdoor kan ik gerichter advies geven over verschillende aspecten, zoals branding en online winkelen.

Wil je meer te weten komen over Sjalala?

Sorry, the comment form is closed at this time.