logo

Je visuele identiteit creëren voor je bedrijf en binnen het digitale landschap keuzes maken om je doelgroep te bereiken en je doelstelling en dromen te realiseren.

+32 (0)473 40 43 40 atijd-welkom@sem-aha.com
Image11

Over mezelf

Ik ben Semaha Marangoz, in 1994 afgestudeerd als 'reclame- en grafisch vormgever'. Na negen jaar in dienstverband te hebben gewerkt, ben ik in 2004 gestart als zelfstandig grafisch vormgever/webdesigner. Sinds 2008 geef ik daarnaast ook les in het Tweedekansonderwijs en begeleid ik jongeren bij het opstarten van een online bedrijf.

Waarom ik identiteit zo belangrijk vind

Mijn eigen zoektocht naar identiteit liep niet over rozen. Geboren en getogen in Heusden-Zolder maar als dochter van een Turkse gastarbeider helemaal Oosters opgevoed.

In tegenstelling tot de Belgische cultuur, die eerder gestructureerd, georganiseerd en rechtlijnig is, kan je de Turkse cultuur bestempelen als emotioneel van aard, chaotischer, dynamischer en kleurrijker.

Schipperend tussen deze 2 culturen heb ik door de jaren heen mijn eigen mix gemaakt: the best of both worlds mix! Zo heb ik een origineel en kleurrijk palet ontwikkeld aan ervaring, creativiteit en nieuwe mogelijkheden, en dit zowel privé als professioneel

S_LOGO_300x300px

Je identiteit is goud waard.

Zowel voor jezelf als voor je bedrijf is het belangrijk om een sterke identiteit te hebben. Dit weerspiegelt zich in je uitstraling en zorgt voor verbinding.

1. Kracht uitstralen

Met een sterke identiteit wordt je uitstraling naar de wereld krachtiger.

2. Vertrouwen krijgen

Een sterke identiteit zorgt ervoor dat anderen vertrouwen in je krijgen.

3. Verbinding maken

Een sterke identiteit zorgt ervoor dat anderen tot je aangetrokken worden.

sem-aha en identiteit

Met sem-aha zorg ik dat de woorden en beelden in je communicatie persoonlijk en authentiek zijn. Ze moeten uitstralen wie je bent en waar je voor staat.

Op die manier trek je de juiste klanten aan, namelijk die klanten die op dezelfde golflengte zitten.

Ondersteunend team

Per project wordt een team samengesteld van vaste freelance medewerkers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Testimonials

Dankbaar voor hun vertrouwen en voor de fijne samenwerking.

Semaha is iemand die zeer goed aanvoelt wat klanten van haar verwachten. Zij kan zich goed inleven in het project dat haar toegewezen wordt en bereikt daardoor goede resultaten. Het is fijn om met haar samen te werken omdat ze alles goed opvolgt en ze zeer creatief is. Maar vooral omdat je als klant voelt dat ze erg betrokken is.

Pascale Ameye
CFBL

Sem-aha is een top grafisch ontwerpster en webdesigner die niet alleen haar skills aan je toont maar ook de visie achter je bedrijf weet te vertalen naar een mooi geheel.

Ine Thijs
Fotograaf

"Op zoek naar een grafische ontwerpster kwam Semaha op mijn pad. Ze had meteen voeling met hetgeen ik voor mezelf wilde neerzetten. Haar enthousiaste betrokkenheid in het meedenken en invoelen waren een mooi geschenk om te mogen ontvangen. Dankbaar."

Nathalie Malecki
Khilana - Natuurlijke gezondheidszorg